lunes, 21 de mayo de 2012

Tagliatelle alla bolognese amb pebrots

Ingredients
500 gr de tallarines
400 gr de carn picada de vedella
1 ceba gran
1 pastanaga
1 branca d’api
2 alls picats
1 llauna de tomàquet triturat de 1/2 kg
1 llauna de pebrots del piquillo
Mig got de vi blanc
Oli d’oliva, sal, pebre negra
Formatge parmesà ratllat
Preparació
En una cassola sofregir els alls i la ceba tallats ben petits.
Afegir la pastanaga i el porro i deixar-ho fins que estigui tot ben fet.
Tirar la carn, remenar i abocar el vi, deixant que redueixi fins que aquest hagi evaporat.
Afegir el tomàquet i salpebrar. Al cap d’una estoneta tirar-hi els pebrots tallats a tires i el suc de la llauna.
Deixar coure uns 45 minuts.
Quan el ragú estigui ja fet reservar en calent mentre fem la pasta.
Bullim les tallarines al dente, s’escorrent i les posem a la olla on les hem cuit. Afegim una mica d’oli i la salsa i ho barrejem tot bé.
A taula oferim el parmesà i el molinet de pebre perquè cadascú es serveixi al gust.

1 comentario: